Ohjelma

Kaljaasin risteilyohjelma 2023

Muutama maistiainen Kaljaasin 2023 risteilyohjelmasta:

Gasellit

Sunnuntaina Kaljaasilla juhlakansaa viihdyttää yksi Suomen suosituimpiin rap-yhtyeisiin lukeutuva Gasellit! Gasellit-yhtye koostuu neljästä jäsenestä Päkä, Hätä-Miikka, Thube Hefner sekä Musajusa. Yhtye on perustettu jo vuonna 2008, mutta lähivuosina Gasellien suosio on räjähtänyt valloilleen ja yhtye kiertääkin ympäri Suomen niin festareiden kuin klubikeikkojen muodossa!

Cledos

Maanantaina Kaljaasin tunnelmaa tulee ylläpitämään suuren suosion saavuttanut rap-artisti Cledos! Rastilasta lähtöisin oleva 24-vuotias räppäri nousi pinnalle vuonna 2017 omakustanteisella debyyttisinglellään ”Töis”, jonka jälkeen ura on jatkanut nousukiitoaan.

Rastikierros

Kokoa oma miehistösi ja lähde mukaan fantastiselle rastiseikkailulle sunnuntaina tai maanantaina! Kierrä joukkueen kanssa ympäri laivaa sijoitetut 10 rastia. Rasteilla joukkueet suorittavat erilaisia aikamatkustusaiheisia tehtäviä ja Kaljaasin yhteistyökumppanit arvioivat joukkueen suorituksen. Eniten pisteitä keränneet voittavat upeita eksklusiivisia palkintoja. 3 parasta joukkuetta palkitaan!

Kylpyläbileet

Aloita päivä rennoilla poreallasbileillä ja pese edellisen illan Kaljaasin tuoksut iholtasi. DJ Johnny Ryder soittaa olotilaan sopivaa musiikkia, baari on auki ja uskaliaimmat saattavat voittaa drinkkilippuja.

Pukuskaba

Kaljaasi ei olisi mitään ilman teeman mukaisia asuja. Kuka vie tänä vuonna huikean pukuskaban voiton? Pukukilpailuun ilmoittaudutaan ennakkoon sunnuntaina laivalla. Ilmoittautuessa ei tarvitse olla pukeutuneena kilpailuasuun. Paikkoja pukukilpailuun on rajoitetusti. Kilpailuun voi osallistua yksilönä tai joukkueena. Kilpailijat kutsutaan lavalle numerojärjestyksessä ja tuomaristo valitsee upeimmat asut ja hahmot Tätä et tahdo missata!

Darrabingo ja tietovisa

Kenen darra on vaaka ja kenen pysty? Kaljaasin legendaarisin ja kuivakkain kestosuosikki käynnistelee paluumatkaa. Nopeimmat voittavat palkintoja ja kohmeloisimmat saavat apua baaritiskiltä. D-A-R-R-A! --- Oletko Kaljaasin oma Einstein tai muu mahtava tietäjä? Tietovisa suoraan historian, tulevaisuuden ja muiden aikaulottuvuuksien maailmasta.Osallistu yksin tai joukkueena leikkimielisen hauskaan visailuun.

Kalja-Appro

Suorita Kalja-Appro juomalla vapaavalintainen juoma merkityissä laivan baareissa ja saat palkinnoksi haalarimerkin. Haalarimerkki on kolmiosainen ja sitä on mahdollisuus täydentää osallistumalla Kalja-Appron myös seuraavilla Kaljaasiristeilyillä. Suorituspassi ei maksa mitään, mutta jokainen ostaa omat juomansa. Ostetusta juomasta saat leiman baarimikolta suorituspassiin. Suorituspasseja on jaossa rajoitettu, 600 kappaleen määrä.

Illansuu

Bilebändi Illansuu tuo lavalle artistitason karismaa ja ainutlaatuisen shown joka saa tanssilattian tulikuumaksi ja tiukimmankin lantion keinumaan! Nuoresta iästä huolimatta bändi on ehtinyt soittaa jo vuosia yhdessä ja ammattitaitoa on kertynyt lukuisista erilaisista keikoista. Monipuolinen ohjelmisto kattaa musiikkia laidasta laitaan aina pop-/rock-klassikoista nykypäivän hitteihin, mutta pääpaino on laadukkaasti toteutetuissa ja sovitetuissa bilebiiseissä.

Älä ruikuta rannalla – lataa puhelimeesi Kaljaasi Appi

Sovelluksesta löydät risteilyohjelman ja tärkeimmät infot. Lataa Kaljaasi appi 1.11. alkaen.
Sovellus on ainoastaan suomeksi. Voit lukea englanninkielisen risteilyohjelman tästä.

 

Suomi