Info

Kaljaasi?

Kaljaasi on risteily, jota muistellaan vielä vappuna ja seuraavaa odotetaan jo ennen juhannusta. Vuodesta 2008 alkaen Kaljaasi on vienyt bilekansan marraskuussa Helsingistä Tukholmaan ja takaisin. M/S Silja Symphonyn Charter-lähtö on lastattu monipuolisella ohjelmalla, artisteilla ja aamuun asti jatkuvilla bileillä. Vuosittain vaihtuva teema, kilpailut, aktiviteetit ja mahdollisuus käydä maissa (matkustusrajoitukset huomioiden) tekevät Kaljaasista ainutlaatuisen tapahtuman. Tervetuloa 41 tunnin opiskelijabileisiin!

Järjestäjänä toimii Metka opiskelijapalvelut Oy

Kaljaasi 2021 järjestettiin 14.-16. marraskuuta.

Kiitos kaikille mukana olleille risteilijöille. Nähdään jälleen vuonna 2022!

Fiilistele reissua, katso Kaljaasin kuvat täältä!

Lippujen varaaminen

Lisätiedot lipunmyynnistä vuodelle 2022 julkaistaan myöhemmin.

Aikataulut ja lähtöselvitys

14.11.2021
Maihinnousukorttien jako ja lähtöselvitys satamassa klo 12.30 - 16.15.
Laivaan nousu alkaa klo 13.00
Silja Symphony lähtee Helsingistä klo 17.00.

15.11.2021
Maihinnousu ja laivaan nousu Tukholmassa klo 9.45 - 16.15 välillä.
Silja Symphony lähtee Tukholmasta Ruotsin aikaa klo 16.45
Laivassa tulee olla takaisin viimeistään klo 16.15.

16.11.2021
Klo 10.30 Silja Symphony saapuu Helsinkiin.
Huomioithan, että hytit tulee luovuttaa välittömästi laivan saapuessa Helsinkiin

Teema 2021 ja Ohjelma

Kaljaasin vuoden 2021 teema on Retro Wave. Teema ilmaisee nostalgiaa 80-luvun kulttuuria kohtaan ja pyrkii tavoittamaan aikakauden tunnelman. Retro Wave teemana ottaa vaikutteita 1980-luvun populaarikulttuurista, musiikista, elokuvista ja videopeleistä. Visuaalisesti teema on 80-luvun scifi-, kauhu- ja toimintaleffojen hengen mukaisesti retrofuturistista.

Fiilistele ennakkoon ja inspiroidu esimerkiksi näistä: Stranger Things (Netflix-sarja), neonvalot, 80-luvun teknologia, rubiikin kuutio, E.T, Paluu tulevaisuuteen, Synthwave, post cyber punk, Aliens, scifi, Michael Jackson, Schwarzenegger, Nintendo/Super Mario, Madonna ja Cindy Lauper, katumuoti..  

Risteilyohjelma

Ateriat ja ruokailu

Kaljaasilipun hinta sisältää yhden ateriakupongin. Voit halutessasi ostaa lisäksi aamiaisia tai useampia ateriakuponkeja ennakkoon.

Matkavarauksen yhteydessä jokaiselle matkustajalle valitaan joko Buffet-ruokailu ja tietty kattaus johon Kaljaasilippuun sisältyvä ateriakuponki käytetään tai avoin ateriakuponki, joka käy maksuvälineenä kaikissa laivan ravintoloissa.

Ostokset laivalla

Suosithan korttimaksamista käteisen sijaan laivalla.

Tax Free
Laivan Tax Free palvelee matkustajia normaalisti koko matkan ajan.
Sunnuntaina sisäänkäynti ainoastaan 7. kannen sisäänkäynnin kautta. Uloskäynti kannen 6 kautta. TaxFree-myymälään päästetään kerralla rajoitettu määrä asiakkaita.

Ruotsin lain mukaisesti alkoholin ostoikäraja Tax Freessä on 20 vuotta Helsinki-Tukholma välillä.

Muutokset ja peruutukset

Matkavaraus on sitova ja maksettua matkaa ei voi peruuttaa. Matkalipun voi siirtää tarvittaessa toiselle henkilölle.

Ohjeet vuoden 2022 Kaljaasille julkaistaan myöhemmin.

Turvallisuus ja järjestyssäännöt

Kaljaasi pyrkii olemaan mahdollisimman turvallinen tapahtuma ja otamme kaikessa toiminnassamme sen huomioon. Kaljaasitiimi tekee tiiviistä yhteistyötä Tallink Siljan kanssa ja suunnittelee sekä toteuttaa tapahtuman viranomaisohjeistuksen mukaisesti. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lue lisää: Kaljaasi 2021 turvallisuus


Laivalla noudatetaan Tallink Silja Linen
järjestyssääntöjä ja voimassaolevia anniskelumääräyksiä. Laivan järjestyssääntöihin ja muihin risteilyyn vaikuttaviin sääntöihin voi tutustua laivayhtiön sivuilla.

Kiellettyjä aineita ja esineitä ei takavarikoida turvatarkastuksessa, vaan ne tulee jättää terminaalin kioskin maksulliseen säilytykseen tai heittää roskiin. Omien alkoholijuomien tuominen laivalle on kiellettyä.

Matkustajien tulee noudattaa varustamon järjestyssääntöjä ja aluksen päällikön järjestystä ja turvallisuutta koskevia käskyjä. Matkustajan on korvattava varustamolle huolimattomuudellaan tai laiminlyönnillään aiheuttamansa vahingon täysimääräisesti. Laivahenkilökunta on oikeutettu poistamaan häiriköivä matkustaja lähimpään satamaan.

Yhteystiedot

Matka- ja lipputiedustelut: kaljaasi@kaljaasiristeily.fi

Emme ota vastaan varauksia puhelimitse tai sähköpostilla!

Promootio- ja mainospaikat: myynti@kaljaasiristeily.fiMatkustajamuutokset

Turvallisuus

Kaikki oikeudet pidätetään

Sosiaalinen media