Kaljaasi 2019 tiedot ja hinnat tulossa!

Kaikkiin hintoihin sisältyy xx,xx € euron arvoinen ruokakuponki sekä haalarimerkki.

HUOM!!
Ruokakaupongin voi käyttää koko arvollansa buffetissa tai osamaksuna laivan muissa ravintoloissa. Yhdellä kupongilla voi ruokailla myös useampi henkilö xx,xx € euron arvosta, mutta kuponki on käytettävä kerralla! Lue lisää ruokakupongista.

[table “” not found /]

*METKAn/Humakon/HELGAn/Laureamkon/O’Diakon jäsenet risteilevät edullisemmin. Muista merkitä matkaa varatessa jäsenyytesi, jotta saat halvemman hinnan.

HUOM! Jäsenyys tarkistetaan satamassa ja väärän tiedon ilmoittaneet tai opiskelijakortin kotiin unohtaneet joutuvat maksamaan erotuksen (8 euroa) käteisellä maihinnousukorttien jaon yhteydessä ennen maihinnousukortin luovutusta.

Halutessasi voit ostaa useampia ruokakuponkeja ennakkoon.

Tarkemmat tiedot hyteistä löydät täältä.

Ruokailu ostettuna ennakkoon
[table “” not found /]

Ateriakupongin arvo laivalla
[table “” not found /]

Illallisbuffetin hintaan sisältyvät ruoan lisäksi ruokajuomat (olut, viini, vesi, virvokkeet ja kahvi).

Ennakkoon ostetun illalliskupongin voi käyttää osamaksuna myös muissa laivan ruokaravintoloissa (Huom! Mikäli olet varannut ennakkoon buffakattauksen, varausta ei voi enää muuttaa laivan muissa ravintoloissa käyväksi ruokakupongiksi automaattisesti, vaan mahdollinen muutos tulee tehdä buffan ovella ENNEN buffakattauksen alkamista). Aamiaiskupongin voi käyttää myös laivan kahvilassa klo 13 mennessä.