Hieman vastauksia kysymyksiinne

-Osa teistä jäi ilman Limited Edition -juhlahaalarimerkkiä, koska järjestelmä herjasi virhettä tilatessa. Merkin voi ostaa nyt erikseen niin kauan kun niitä riittää tai viimeistään 26.9. mennessä: http://bit.ly/2ycQxL4

-Mahdolliset matkustajamuutokset tehdään sähköiseti. Lomake ja lisätietoja muutoksista löydät täältä: https://kaljaasiristeily.fi/fi/info/#section5

-Muutokset pyritään käsittelemään 2 päivän sisään ja hyttiin ilmoitettu, uusi matkustaja saa vahvistuksen sähköpostiin kun muutos on käsitelty. Myös muutoslipuke ilmoittajan lompakossa muuttuu käytetyksi.

-Ruokailuja koskevia muutoksia voi tiedustella sähköpostilla kaljaasi@kaljaasiristeily.fi

-Jos myyt lippusi eteenpäin, ei ole tarvetta lähettää lippuja bailataan.fi -lompakosta, koska niitä ei käytetä lipun lunastukseen. Maihinnousukortit jaetaan satamassa nimen perusteella, henkkareita vastaan. Eli täytä vain yllä mainittu muutoslomake.

-Järjestelmä on lähettänyt jokaisesta varauksesta varaajalle kuitin ja varausvahvistuksen sekä kaikille muille pelkän varausvahvistuksen. Kuitti toimitetaan vain siihen sähköpostiin, joka on rekisteröity bailataan.fi -tilille. Varausvahvistus on infoa sisältävä sähköposti ja kuitti puolestaan on erittely tilatuista tuotteista. Kumpaakaan ei tarvita lippua noutaessa satamassa.

-Jos olet täyttänyt sähköpostin väärin jollekin matkustajista tai joku hyttiläinen ei ole saanut vahvistusta, ei paniikkia. Vahvistuksessa on kerrottu ainoastaan tärkeät aikataulut yms, mutta sitä ei tarvita lippuja lunastettaessa. Voit itse lähettää puuttuvan vahvistuksen kaverille :)

-Vastauksen kysymykseen “Mikä on Allstars?” löydätte sivuiltamme: https://kaljaasiristeily.fi/fi/teema/

-Laivaan ei saa viedä esimerkiksi ruuanvalmistukseen tarkoitettuja sähkölaitteita. Tarkista järjestyssäännöt tai kysy suoraan TallinkSiljalta, jos olet epävarma laitteen sallittavuudesta. https://www.tallinksilja.fi/jarjestyssaannot-laivoilla

Kattava info löytyy nettisivuiltamme: https://kaljaasiristeily.fi/fi/info/ ja jos joku jää vielä vaivaamaan, Facebook ja sähköposti palvelevat :)

Posted in Yleinen.