Seuraa tärkeä tiedoitus!

Kaljaasitiimi haluaa muistuttaa kaikkia olemaan satamassa ajoissa!

Muistakaa siis palleroiset:

  • Aloitamme lippujen jaon Tallink Siljan Olympiaterminaalissa su 5.11.2017 noin kello 13.00. Lippujen jako tapahtuu sukunimien perusteella.
  • Liput luovutetaan henkilötodistusta näyttämällä, printattua varausvahvistusta ei tarvita.
  • Jokainen matkustaja noutaa oman lippunsa.
  • Varaudu esittämään satamassa opiskelijakorttisi, jos olet maksnaut jäsenhinnan.
  • Liput tulee olla noudettuna klo 16.15 mennessä. Varaudu ruuhkiin, meitä on noin 2500 opiskelijaa lähdössä Kaljaasille!
  • Suosittelemme saapumaan terminaaliin viimeistään klo 15.30.
  • Laivaan pääsee klo 14.00 ja portit sulkeutuvat klo 16.30, jonka jälkeen laivaan ei enää pääse. Laiva lähtee kello 17.00.

Muistakaa ottaa mukaan henkkarit ja opiskelijakortti, jos olette maksaneet jäsenhinnan!

Satamassa tehdään tehostetusti turvatarkastuksia, joissa kaikki ei sallitut asiat ja esineet takavarikoidaan ja tuhotaan, ellet itse vie niitä sataman tallelokeroon.
Laivaan ei saa tuoda omia alkoholijuomia eikä jätti boomboxeja tai kovaäänisiä!
Arvokkaat kielletyt esineet kannattaa jättää siis kotiin tai ihan viimeistään sataman tallelokeroon.

Poikkeuksellisesti tarkastuksia aletaan tekemään jo klo 14.00, jonka jälkeen tarkastetut matkustajat pääsevät odottamaan hytteihin pääsyä Atlantis Palaceen.
Hyttieihin pääsee vasta klo 15.30 alkaen.

Hyttiavain toimii maihinnousukorttina ja se on vioittumisriskin takia hyvä pitää erillään matkapuhelimesta sekä kaikista magneeteista. Liikkuminen laivalla on sallittua vain matkustajille osoitetuissa tiloissa ja tupakointi on sallittu ainoastaan erikseen merkityillä alueilla. Alkoholin ostoikäraja Taxfree myymälässä on menomatkalla 20 vuotta ja paluumatkalla 18 vuotta. Laivan irtaimiston vahingoittaminen tai muu turvallisuutta vaarantava teko on ehdottomasti kiellettyä ja rangaistavaa. Jos havaitset rikkeen tai olet itse pulassa, ota heti yhteyttä laivan henkilökuntaan.

Ennakkoon varattuihin buffetkattauksiin saatte erilliset, värilliset ohjauskupongit. Tarkista ennen laivaannousua että kupongissa on oikea aika!

Paikkavaraus on lunastettava viimeistään 15 minuuttia kattauksen alkamisesta. Ohjauskuponki käy vain sille merkityssä kattauksessa.

Jokainen on vastuussa itsestään, ja pidetäänhän myös kaverista huolta!
Hyvällä sykkeellä, kohta mennään! :)

Posted in Yleinen.